Готель Бухта

Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Макарова, 9А
0 Додати
Останнє редагування: 11.03.23

Деталі
Місцезнаходження: Бердянськ
Адреса: Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Макарова, 9А

phonelogo Телефон: +38 (099) 493-69-19; +38 (096) 228-50-17; +38 (093) 206-25-77
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2549
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Азовському морі, Бердянськ 2024

Готель "Бухта"

Готель «Бухта» розташований на першій береговій лінії Азовського моря на початку Бердянської коси. Будівля готелю побудована з дерев'яного бруса з екологічно чистих матеріалів, а відпочинок у нас дозволить зміцнити сили та здоров'я, отримати заряд енергії, покращити настрій та просто провести свою відпустку.

Проживання

Номерний фонд готелю складається з 23-х комфортабельних номерів з видом на Азовське море та Бердянську затоку. Всі номери виконані із застосуванням дерев'яного оздоблення стін та стелі, укомплектовані дерев'яними меблями та обладнані всім необхідним для комфортного проживання.У кожному номері є телевізор, кондиціонер, холодильник, індивідуальний санвузол з душовою кабіною та цілодобовою подачею гарячої води. Готель пропонує своїм гостям 3 категорії номерів: однокімнатний двомісний номер, однокімнатний тримісний номер та двокімнатний номер із розміщенням 4-5 осіб.

Харчування

Працює літнє кафе, в якому вам завжди запропонують смачні страви домашньої кухні, а також бар із прохолодними напоями, пивом та морозивом.

Інфраструктура

Власний пляж, з парасольками та шезлонгами. Для Ваших автомобілів є стоянка під відеоспостереженням. Поблизу розташований Бердянський аквапарк, дельфінарій "Немо", зоопарк "Сафарі",італійський ресторан, та безліч інших закладів. Користування шезлонгами належить до вартості проживання.

Найкращі пансіонати курорту