Готель Хуторок

вул. Шкільна 71/3, Херсонська обл., Голопристанський р-н
1 Додати
Останнє редагування: 08.10.22

Деталі
Місцезнаходження: Залізний Порт
Адреса: вул. Шкільна 71/3, Херсонська обл., Голопристанський р-н

phonelogo Телефон: +38 (096) 416 56 52; +38 (095) 518 03 58; +38 (097) 292 82 27
Контактна особа: Тетяна
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 5871
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Херсонська область, Залізний Порт

Готельний комплекс Хуторок

Запрошуємо Вас провести комфортний, незабутній літній відпочинок на березі Чорного моря у новому готельному комплексі "Хуторок". Ми розташовані в 1 хвилині ходьби від моря! 

Проживання

Гості можуть розміститися в 2-х, 3-х та 4-х місних номерах з усіма зручностями (душ з холодною та гарячою водою цілодобово). Номери укомплектовані новими зручними меблями, кондиціонерами, ліжками з ортопедичними матрацами, холодильниками, LED-телевізорами, на вікнах москітні сітки.
 
На другому та третьому поверхах у кімнатах є окремий балкон та загальна на чотири номери тераса з плетеними меблями для кожного номера.
 
УВАГА! ПРОЖИВАННЯ З ДОМАШНІМИ ТВАРИНАМИ НЕ ПОПЕРЕДЖЕНО!
 
ЧАС: виїзд до 10:00; заїзд з 12:00.

Харчування

На території готельного комплексу працює їдальня, музей-ресторан, піцерія та круглодобовий магазин. У їдальні (на другому поверсі) організовано комплексне 3-разове харчування для відпочиваючих (можна замовляти окремо). Працює кондиціонер. Професійні кухарі приготують для Вас по-домашньому смачні та корисні страви. У музеї-ресторації Ви можете приємно провести час із 08.00 до 23.00.
 
Вам запропонують на вибір кілька перших і великий вибір других страв, холодні та гарячі закуски, м'ясні страви, страви з птиці, страви з риби, гарніри, овочеві та м'ясні салати, а також теплі салати, гарячі сковорідки, пасти, лазіння, млинці з різними начинками понад 20 видів. На особливу увагу заслуговує Піца випечена на натуральному камені і все це за доступними цінами.
 
Гриль-меню вечорами. Власна кондитерська та пекарня здивує Вас найсмачнішими тортиками та пиріжками. Затишна етно-територія, музейні експонати, фонтани, гойдалки, приємна музика подарує незабутній відпочинок для вас та вашої родини.

Інфраструктура:

  • безкоштовна автостоянка для автомобілів,
  • дитячий майданчик,
  • затишні альтанки,
  • гойдалки,
  • безкоштовний мангал для приготування шашлику та казан, для юшки,
  • Internet, за допомогою Wi-Fi (безкоштовно). 
Незарегистрированный пользователь
Жанна Колосовская (Житомир) 05.09.2021
Только приехали из Железного порта, отдыхали в комплексе "Хуторок". Просто замечательно! Номер чистый, уютный, балкончик с сушкой для белья и с прищепками. На другую сторону терасса с плетеной мебелью - это отдых по вечерам с семьей, фонарики светят, тут же на терассе чайник и гладильная доска с утюгом. В номере разеток - 9, из них две в санузле, такого не наблюдала ни в одной гостинице или базе. Большая территория внутреннего дворика, детская площадка - детей просто не загнать в номер, на территории альтанки. Очень близко к пляжу. Кафе - ресторация - обалденная кухня, красивая подача, вкусно очень и взрослым, и детям, большие порции, можно поесть за умеренную плату или гурманам чуть дороже, но удовольствие получите, уверяю, а подача блюд - это это отдельное удовольствие! Особая благодарность администратору Наталье за ее чуткость, внимательность и трудолюбие, это человек, который посвящает себя. чтоб создать людям максимальный уют и комфорт. Жанна, Житомир.

Найкращі пансіонати курорту