Приватне домоволодіння Здам будинок у Коблеві

Коблево, Україна
0 Додати
Останнє редагування: 13.01.23

Деталі
Місцезнаходження: Коблево
Адреса: Коблево, Україна

phonelogo Телефон: +38 (050) 102 27 71
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 5463
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Коблево

Приватне домоволодіння у Коблеві

Пропоную вашим послугам відпочинок у 2-х поверховому будинку з натурального дерева (зруб) у Коблеві! Котедж знаходиться на 1-й лінії, за 2 хвилини ходьби до моря. На вас чекають комфортабельні номери, затишок та тиша. Тут чудово можна відпочити разом із сім'єю чи друзями. Будинок досить віддалений від Молдавської території, скупчення атракціонів та нічних клубів (можна дійти пішки 15-20 хв.). За 5-10 хвилин ходьби розташований супермаркет "Марка", продуктовий ринок.

Проживання

На кожному поверсі будинку розташовано: передпокій 10 м кв., дві кімнати по 12 м кв. та 17 м кв., кухня та санвузол. Кімнати оснащені спальними місцями, всіма необхідними меблями. Є супутникове телебачення, кондиціонер, зона з доступом до Wi-Fi. На кожному поверсі є окремий санвузол та душова кабінка з гарячою водою.

Харчування

На території будинку є кухня оснащена всім необхідним для приготування їжі (електричний чайник, холодильник, сервант із набором посуду).

Інфраструктура:

  • автомобільна стоянка;
  • майданчик для відпочинку та мангал;
  • інтернет та супутникове телебачення.
Для тих, хто хоче відпочити від приготування їжі, на території пляжу є кафе, піцерія. Забронювати кімнату можна за вказаним телефоном.

Найкращі пансіонати курорту