Приватне домоволодіння Гостьові будиночки "ЛіКа" з індивідуальною кухнею


Деталі
Місцезнаходження: Бердянськ
Адреса: Морська 36

phonelogo Телефон: +38 (066) 339 20 21, +38 (098) 862 83 81, +38 (063) 252 77 21
Контактна особа: Тетяна
Кількість місць: 4
Переглядів сторінки : 719
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Азовському морі, Бердянськ 2024

Запрошуємо Вас відпочити в центрі Бердянська наших затишних 2,3,4-х місцевих “Гостьових будиночків “ЛіКа”. 

Проживання

  • У кожному будиночку кухня з усім необхідним для приготування їжі (мультиварка, плита, мікрохвильова піч, електрочайник), посуд, холодильник.
  • Будиночки зроблено ремонт, замінені ліжка. Кімнати оснащені телевізорами, доступом до мережі Інтернет WI-FI, кондиціонерами та санвузлом із душовою кабіною.
У нас ви зможете не тільки відпочити, вибрати для себе вдале розташування гостьових будиночків у місті, які знаходиться за 5 -15 хвилин ходьби від двох найвідоміших міських пляжів центрального та третього.
 
У 10 хвилинах їзди на машині знаходиться Аквапарк, Дельфінарій та зоопарк "Сафарі". За сто метрів від нас велика кількість кафе, ресторанів, ринок; також поблизу головна площа міста з Місяцем-парком та розвагами.

Інфраструктура

Для Вас на території столики для відпочинку, тінисті навіси, мангал, дитячий майданчик, безкоштовна автостоянка, безкоштовний Інтернет. Великий двір має в своєму розпорядженні для веселих дитячих ігор і комфортного відпочинку дорослих. Зелена зона, велика кількість квітів і дерев.
 
Приїжджайте, ми постараємося зробити Ваш відпочинок приємним та незабутнім!
 
З питань вартості житла звертайтесь за телефонами.
Незарегистрированный пользователь
Людмила (Запорожье) 26.05.2021
Отдыхали в гостевых домиках "ЛиКа" в мае 2021 вдвоем с мужем. Остались очень довольны. Номер с удобствами абсолютно соответствовал заявленным условиям и предлагаемой цене. До пляжа и центра очень близко. Надеемся приехать сюда опять. Спасибо, все замечательно.

Найкращі пансіонати курорту