Готель Близнюки

вул. Лазурна, 99/6 (ст. Сонячна)
0 Додати
Останнє редагування: 25.09.22

Деталі
Партнер проекта
Місцезнаходження: Затока
Адреса: вул. Лазурна, 99/6 (ст. Сонячна)

phonelogo Телефон: +38 (096) 900-08-08
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1453
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024,

Затока Готель "Близнюки"

Приїжджайте на відпочинок у Затоку на станцію Сонячна, до нового готелю «Близнюки». Готель побудований за 70 метрів від Чорного моря та широкого піщаного пляжу. Відпочиваючі зможуть милуватися гарним видом водоймища, який розташований поряд з готелем, а з верхніх поверхів відкривається краєвид на море.
 
Готель «Близнюки» в Затоці - сучасна будівля 2019 будівлі з комфортабельними номерами. Приємний дизайн готельних номерів та наявність нових меблів та необхідної техніки зробить відпочинок у готелі приємним та незабутнім.

Проживання:

  • Готель «Близняки» пропонує для проживання номери з вигодами. 2-місний номер «люкс» з балконом. Комплектація номера: двоспальне ліжко, шафа, тумбочки, кондиціонер, телевізор, холодильник, санвузол, фен. Балкон обладнаний столиком та стільцями. На запит надається праска/чайник.
  • 3-місний номер «люкс» з балконом. Номер укомплектований усіма необхідними меблями, кондиціонером, телевізором, холодильником, санвузлом та феном. Балкон обладнаний столиком та стільцями. На запит надається праска/чайник.
  • 4-місний номер «люкс» з балконом. У комплектацію номера входить: два двоспальні ліжка, шафа, тумбочки, кондиціонер, телевізор, холодильник, санвузол, фен. Балкон обладнаний столиком та стільцями. На запит надається праска/чайник.

Харчування

Самостійне приготування. На території готелю «Близнюки» обладнана сучасна спільна кухня з усією необхідною побутовою технікою, меблями та кухонним інвентарем. На відстані близько 20 метрів від готелю знаходяться магазини, ринок, кафе, бари, супермаркет.

Інфраструктура

У готелю своя впорядкована територія із фонтаном, столиками, стільцями та диванами для відпочинку. Біля готелю «Близнюки» передбачено місце для паркування автомобілів. Також є дитяча зона. Надається мангал для приготування шашлику та страв на грилі. У готелі «Близнюки» облаштовано сучасну та простору спільну кухню, де відпочиваючі можуть самі готувати. Поблизу зосереджені магазини, ринок, місця громадського харчування, супермаркет, автовокзал та залізнична станція Сонячна. Холодна та гаряча вода цілодобово.

Пляж

Готель «Близнюки» розташований за 70 метрів від Чорного моря та піщаного пляжу. На пляжі працюють кафе та атракціони: водні гірки, гідроскутери, катамарани, луна-парк. Відпочиваючим пропонують морські прогулянки на катерах та польоти на парашуті над морем.

Послуги:

  • прибирання номера – 1 раз на 5 днів;
  • послуги пральні;
  • безкоштовний Wi-Fi.
  • загальна кухня;
  • дитяча зона;
  • зони відпочинку зі столиками,
  • стільцями та диванами;
  • мангали з інвентарем (шампура, сітки для шашлику);
  • парковка біля готелю «Близнюки».
2-місний номер «люкс» з балконом
Фотографії номера:
Опис номера:
Комплектація номера: двоспальне ліжко, шафа, тумбочки, кондиціонер, телевізор, холодильник, санвузол, фен. Балкон обладнаний столиком та стільцями. На запит надається праска/чайник.

3-місний номер «люкс» з балконом
Фотографії номера:
Опис номера:
Номер укомплектований усіма необхідними меблями, кондиціонером, телевізором, холодильником, санвузлом та феном. Балкон обладнаний столиком та стільцями. На запит надається праска/чайник.

4-місний номер «люкс» з балконом
Фотографії номера:
Опис номера:
У комплектацію номера входить: два двоспальні ліжка, шафа, тумбочки, кондиціонер, телевізор, холодильник, санвузол, фен. Балкон обладнаний столиком та стільцями. На запит надається праска/чайник.