Готель Апартаменти Аква Стар (Петровець)

вул. Прибережна 4
1 Додати
Останнє редагування: 11.02.23

Деталі
Партнер проекта
Місцезнаходження: Лазурне
Адреса: вул. Прибережна 4

phonelogo Телефон: +38 (050) 233 96 34; +38 (050) 688 60 24
Контактна особа: Вікторія
Кількість місць: 4
Переглядів сторінки : 2287
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Апартаменти Аква Стар (Петровець), Лазурне 2024

Ми раді запросити Вас на літній морський відпочинок в апартаментах "Аква Стар" - на березі Чорного моря в комплексі "Петровець". Тут Вас зустріне чиста блакитна морська вода, нескінченні піщані пляжі блакитного моря поблизу о.Джарилгач!
 
"Аква Стар" поєднують у собі затишок домашнього вогнища та комфорт у сучасній обстановці.

Проживання

Усі зручності, євроремонт 2020, 2024 р.р. На території "Петровець" знаходиться кілька будівель 6-ти та 3-х поверхове.
 
Аква Стар знаходиться в 3-х поверховому будинку на 2-му і 3-му поверхах, що дозволяє відпочити від висотних будинків і насолодитися більш неформальною обставновкою. 2-кімнатні апартаменти з балконом, з усіма зручностями.
 
1 кімнатні (студія) апартаменти з балконами, з усіма зручностями.
 
Дод. послуга: крите паркомісце для автомобіля.

Інфраструктура

Охоронювана територія комплексу. На території є дитячий майданчик, кафе, магазини. Апартаменти знаходяться за 30 хвилин від о. Джарилгач – заповідник Чорного моря. Берег піщаний, море чисте.
 
Раді запросити Вас та Вашу родину відпочити біля берега Чорного моря!
1 кімнатні (студія) номери
Фотографії номера:
Опис номера:
Будівля 3-х поверхова, третій поверх.
 
Вид на спортивний майданчик та море. 1-кімнатні апартаменти - студія з дод. місцем (за запитом). Номер укомплектований кухнею, електроплитою, мікрохвильовою піччю, холодильником, кондиціонером, телевізором Smart TV, Wi-Fi. Гаряча/холодна вода цілодобово. Посуд на 2-3 особи. Душова, новий санвузол. Шафа та вішалка настінна та стійка для одягу.
 
Комфортабельне двомісне ліжко, доп.за запитом комфортабельне спальне місце, стіл та стільці. На балконі меблі для відпочинку. Посуд кухонний, електрочайник. При обробці номера використовується дезінфекція із застосуванням бактерицидної лампи. Білизна входить у вартість номера.

2 кімнатні апартаменти
Фотографії номера:
Опис номера:
Будівля 3-х поверхова, другий поверх.
 
Вид на спортивний майданчик. 2-кімнатні апартаменти Номер укомплектований кухнею, електроплитою, мікрохвильовою піччю, холодильником, кондиціонером, телевізором Smart TV, Wi-Fi. Гаряча/холодна вода цілодобово. Посуд на 2-4 особи. Душова кабіна, новий санвузол. Шафи та вішалки для одягу.
 
Комфортабельне двомісне ліжко, розкладний диван, стіл та стільці. На балконі меблі для відпочинку. Посуд кухонний, електрочайник. При обробці номера використовується дезінфекція із застосуванням бактерицидної лампи. Берег піщаний, море чисте.

Незарегистрированный пользователь
Ирина (Кривой Рог) 12.07.2021
Велике спасибі за гарний прийом, дуже гарно відпочили. Квартира нова, сучасна, всі комфортні умови (були у 2-х кімнатній з родиною). Чисто, все що треба для класного відпочитку - все є! дуже приємна власниця. Рекомендуємо усім!