Комплекс відпочинку Ворохта 365

вул. Д. Галицкого 155
1 Додати
Останнє редагування: 24.07.23

Деталі
Партнер проекта
Місцезнаходження: Ворохта
Адреса: вул. Д. Галицкого 155

phonelogo Телефон: +38 (067) 524 05 24
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 9431
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок у Карпатах 2024, Ворохта

комплекс відпочинку "Ворохта 365"

Туристичний комплекс розташований у мальовничому місці карпатських гір на території Карпатського природно-національного парку вздовж головної вулиці смт. Ворохта. За 2 км від центру Ворохти, нової гірськолижної траси, знаменитих трамплінів. За 10 км від знаменитої гори "Говерла", і за 18 км від гірськолижного курорту "Буковель".

До Готелю “Ворохта 365” заявки на бронювання номерів приймаються лише в рамках тижневого туру.

Наш туристичний комплекс "Ворохта 365" розташований уздовж головної вулиці в 2км від центру Ворохти, нової гірськолижної траси та знаменитих трамплінів.Поруч зупинка, два продуктові магазини; за 300 метрів заповідник – Карпатський природно-національний парк, цілюще джерело, гірська річка.

Дивіться докладніше про екскурсії у Ворохті

Проживання

У готелі – автономне опалення, тому будь-якої пори року у нас тепло і затишно. Всі номери оздоблені деревом, обладнані санвузлом, душем, супутниковим телебаченням, килимовим покриттям та новими меблями.

Ми також раді запропонувати до Ваших послуг наш новий третій корпус, який відрізняється мальовничим місцем розташування, колоритним карпатським дизайном та комфортнішими умовами проживання класу “Люкс”.

У котеджі 5 стандартних двомісних номерів, 6 тримісних номерів, 2 чотиримісні двокімнатні номери; цілодобово, кафе, бар, пункт прокату лиж. Котедж є чотириповерховий зруб, розташований у мальовничому місці, за 500 метрів від основного туркомплексу. 

Харчування

На першому поверсі розташоване кафе, в якому наші кухарі приємно порадують Вас домашньою та національною кухнею, приготованою на чистій джерельній воді.

Інфраструктура:

  • До Ваших послуг інтернет, сауна з кімнатою для відпочинку, масаж, прокат лиж.
  • На території туристичного комплексу відведено місця для мангалів та безкоштовної стоянки автомобілів.
  • Також можна безкоштовно пограти на маленькому більярді, у шахи та настільний теніс.
  • Є можливість організації семінарів та конференцій (зал на 40 осіб).

Об'єкти поруч:

Дивіться детальніше, як дістатися у Ворохту

3-місний номер
Фотографії номера:
Опис номера:
Тримісні номери готелю "Ворохта" є просторими комфортними кімнатами 25-30 м2 з одним двоспальним або двома односпальними ліжками і великим диваном, розташовані на третьому мансардному поверсі.
 
Стіни та стеля оздоблені натуральним деревом, на підлозі килимове покриття. У номерах є туалет, умивальник та душова кабіна, гаряча та холодна вода.
Прибирання номерів та зміна білизни раз на три дні, прибирання санвузла та винесення сміття щодня. Щоб гості прокидалися в гарному настрої та повними позитивних планів, готель пропонує вибір подушки різної щільності.

У кожному номері є:

  • телевізор;
  • шафа та тумби для одягу;
  • графін та склянки;
  • санвузол (туалет, умивальник, душова кабінка, фен);
  • кількість рушників – 3шт на одне місце.

2-місні блочні номери
Фотографії номера:
Опис номера:

Комфортний двомісний окремий номер. Обладнаний одним двоспальним або двома односпальними зручними ліжками, меблями для одягу, телевізором. Стіни і стеля оброблені натуральним деревом, на підлозі килимове покриття. Санвузол (туалет, душова кабінка, умивальник, фен) один на два двомісних блокових номери. Прибирання номерів і зміна білизни раз в три дні, прибирання санвузла і винесення сміття щодня.

Щоб гості прокидалися в хорошому настрої і повними позитивних планів, готель пропонує на вибір подушки різної щільності.

В кожному номері є:

  • телевізор
  • шафа і тумби для одягу
  • графин і склянки
  • кількість рушників – 3шт на одне місце

У будь-який час доби Вас зустріне доброзичливий адміністратор нашого готелю і допоможе при виборі номера і заселення.


2-місний стандарт
Фотографії номера:
Опис номера:

Двомісні стандартні номери готелю “Ворохта” представляють собою просторі комфортні кімнати 25-30 м2 з одним двоспальним або двома односпальними ліжками і великим диваном, розташовані на третьому мансардному поверсі першого і другого корпусів і без диванів на другому і третьому поверхах третього корпусу. Стіни і стеля оброблені натуральним деревом, на підлозі килимове покриття. У номерах є туалет, умивальник і душова кабіна, постійно гаряча і холодна вода. Прибирання номерів і зміна білизни раз в три дні, прибирання санвузла і винесення сміття щодня.

Щоб гості прокидалися в хорошому настрої і повними позитивних планів, готель пропонує на вибір подушки різної щільності.

В кожному номері є:

  • телевізор
  • шафа і тумби для одягу
  • графин і склянки
  • санвузол (туалет, умивальник, душова кабінка, фен)
  • кількість рушників – 3 шт на одне місце

У будь-який час доби Вас зустріне доброзичливий адміністратор нашого готелю і допоможе при виборі номера і заселення.


Двомісний економ
Фотографії номера:
Опис номера:

Двомісний номер економ – невеликий за площею: площа номера ≈12 м², санвузла – 2 м².

У четвертому корпусі цей номер з одним двоспальним ліжком.

У третьому та п’ятому корпусах – мансардні номери с двома односпальними ліжками або з одним двоспальним.

В кожному номері є:

  • Wi-Fi
  • Постільна білизна
  • Готельна косметика
  • Телевізор
  • Комплект рушників
  • Фен
  • Посуд: графін і склянки

У готелі – автономне опалення, тому будь-якої пори року в нас тепло і затишно.

Усі номери – сучасні, оброблені деревом, з новими меблями. Підлогу в кімнаті вкрито килимовим покриттям. Санвузол обладнано душовою кабінкою, умивальником, унітазом, дзеркалом, феном, рушникосушаркою.

Прибирання санвузла і винесення сміття – щоденно. Прибирання номерів і зміна рушників – раз у 3 дні, або частіше, на прохання туриста. Зміна білизни – раз у 7 днів або частіше, на прохання туриста.

Ціна зазначена за тур на одну особу. 


Чотиримісний двокімнатний номер
Фотографії номера:
Опис номера:

Чотиримісний двокімнатний номер – це комфортний сімейний номер. Ідеально підходить для компанії друзів.

У першому та другому корпусах: в одній кімнаті – двоспальне ліжко (200×180 см), в іншій – два односпальних ліжка. Кімнати мають два ізольовані окремі входи та загальний санвузол – блоковий варіант. Площа всього номера ≈27 м²; санвузла – ≈3 м².

У третьому корпусі: в одній кімнаті – двоспальне ліжко (200×180 см); у другій, прохідній кімнаті, – розкладний диван з розмірами спального місця (190×140 см). Санвузол – загальний на дві кімнати. Площа всього номера ≈27 м²; санвузла – ≈3 м².

Номери даної категорії розташовані на 1, 2, 3 поверхах.

В кожному номері є:

  • Wi-Fi
  • Постільна білизна
  • Готельна косметика
  • Телевізор
  • Комплект рушників
  • Фен
  • Посуд: графін і склянки

У готелі – автономне опалення, тому будь-якої пори року в нас тепло і затишно.

Усі номери – сучасні, оброблені деревом, з новими меблями. Підлогу в кімнаті вкрито килимовим покриттям. Санвузол обладнано душовою кабінкою, умивальником, унітазом, дзеркалом, феном, рушникосушаркою.

Прибирання номерів – раз у три дні, прибирання санвузла і винесення сміття – щоденно. Зміна рушників – раз у 3 дні. Зміна білизни – раз у 7 днів або частіше, на прохання туриста.

Ціна зазначена за семиденний тур на одну особу. 


Незарегистрированный пользователь
Анна (Кривой Рог) 25.07.2023
Дякуємо Мережі туристичних комплексів 365 за гарний відпочинок. У Ворохті ми були перший раз, що тут скажеш, краса та неймовірність навколишньої природи вражає. Сам отель гарний, все в дереві, хочеться відмітити його вдале розташування: прямо навпроти знаходиться ліс, рядом протікає горна річка, багато зелені та квітів. Персонал отелю уважний та турботливий, всі питання вирішувалися миттєво. Харчування смачне та різноманітне, порції дуже великі, все це з'їсти просто неможливе. :-) Наш номер (3 корпуc) був гарний та затишний, оброблений деревом, мав все необхідне, але він був дуже маленький. Маю зауважити, що фотографії на офіційному сайті не зовсім відповідають дійсності. Так, вказано, що номер мансардного типу, але на фотографіях на сайті не можна побачити, що стеля розташована настільки низько, що весь час б'єшся об неї головою. Будь ласка, виставляйте реальні фотографії. Стосовно екскурсій можна сказати, що всі екскурсії дуже цікаві та класні, важливо, що завжди є вибір. За цей тиждень ми підкорили Говерлу, відвідали Буковель (другий раз це зробили своїм ходом), були на Женецькому та Нарінецькому водоспадах, гуляли по полонинах, сплавлялися річкою Черемош (рафтінг). Все дуже круто! На Буковель обов'язково візьміть з собою купальники, якщо буде жарко, Ви зможете поринути в озеро Молодості. На жаль, екскурсоводи про це не кажуть, внаслідок чого ти, знаходячись в саму спеку біля води, не маєш можливості освіжитися. Прикро... Всі екскурсії дуже сподобалися, вони насправді залишають незабутні враження та безліч емоцій. Чого, на жаль, не можна сказати про всіх гідів. В цілому в Ворохті 365 екскурсоводи - справжні професіонали, які вміють добре організувати групу, цікаво розповідати та вирішувати всі організаційні питання. Але не всі... Будьте готові до того, що вас при запізненні на автобус 3 хв. можуть залишити в незнайомому місці, як це зробила гід Світлана, якій було просто плювати на своїх екскурсантів і на те, в яке положення вона їх поставила. Так, ми запізнилися на автобус на 3 хв, ні в якому разі не знімаємо з себе провини, але на те були обставини. А наша екскурсовод вирішила просто поїхати без нас (це при тому, що в автобусі були наші діти, які попередили її про те, що двох жінок нема і вони ось-ось підійдуть). І в кінці кінців весь автобус, нервуючись, завдяки їй доволі довго чекав, поки ми дістанемося до них. Отже, за підсумками очікування було ще довшим, аніж нас зачекали б ті злощасні 3 хвилини. Світлана, це недозволено і непрофесійно!!! Скільки ми відпочивали в Західній Україні, скільки їздили по екскурсіях в тому ж Трускавці, Східниці, Львові, з таким байдужим ставленням до туристів стикаємося вперше. Прикро, бо враження від тієї екскурсії були геть зіпсовані, і, на жаль, було зіпсоване враження від самої Ворохти 365. Добре, що природа Карпат перекреслювала своєю красою та чарівністю всі ці неприємні моменти. А так у Ворохті 365 дуже класно, так тримати! Обов'язково приїдемо ще раз, ще хочеться відвідати Трускавець 365 та Черкащину 365, подивитись як там, порівняти. Всім гарного відпочинку в Мережі туристичних комплексів 365! Дякуємо за все! З задоволенням порекомендую Вас друзям, рідним та просто знайомим.