Приватне домоволодіння Sunflower

вул. Комунарів, 52, Херсонська обл.
0 Додати
Останнє редагування: 21.01.23

Деталі
Партнер проекта
Місцезнаходження: Скадовськ
Адреса: вул. Комунарів, 52, Херсонська обл.

phonelogo Телефон: +38 (066) 905 07 91; +38 (050) 950 88 19
Контактна особа: Ігор, Людмила Григорівна
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1542
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Скадовськ

Приватне домоволодіння "Sunflower"

Приватне домоволодіння Sunflower розташоване в центрі Скадовська на відстані 150 метрів від моря. 

Проживання

До Ваших послуг проживання в 4-х місній однокімнатній квартирі та в 3-, 4-, 5-ти місних будиночках.
  • 4-місна квартира укомплектована 2 ліжками та розкладним диваном, супутниковим телебаченням, кондиціонером, меблевою стінкою, санвузлом (душ, туалет). Цілодобова подача гарячої та холодної води. На кухні весь необхідний посуд та техніка: холодильник, пральна машина, газ плита, набір посуду.
  • 4-, 5-ти місний будиночок укомплектований трьома ліжками та розкладним диваном, холодильником, кондиціонером, телевізором, посудом, туалетом та умивальником. Душ із гарячою водою на території. Є літня кухня, обладнана газ-плитою, мікрохвильовою піччю, пральною машиною.
  • 3-х місний будиночок обшитий дерев'яною вагонкою всередині та укомплектований вентилятором, холодильником, телевізором, посудом, літньою кухнею на території з газ-плитою, мікрохвильовою пічкою, пральною машиною, цивілізованим санвузлом на території, душ з гарячою водою.

Інфраструктура:

  • мангал;
  • ставок із рибками;
  • Wi-Fi;
  • паркування
Центр міста, за 3 хвилини ходьби до набережної, аквапарку, поряд розташовані ринок, центральні супермаркети ("Фреш", "АТБ"), через дорогу аптека.

Додаткові послуги:

Зустріч на мікроавтобусі Mersedes Vito (7 місць) у аеропортах на вокзалах.
Однокімнатна квартира, 4 спальних місця
Фотографії номера:
Опис номера:
Зручна однокімнатна квартира у зеленому кольорі. Тут з комфортом зможуть розміститися 4 особи. У кімнаті: 3 ліжка з тумбочками, супутникове телебачення, кондиціонер, всі необхідні меблі; санвузол: туалет, умивальник, душ, гаряча вода цілодобово; кухня: меблі для кухні, холодильник, пральна машина, газ плита, набір посуду; тераса під навісом із столиком для відпочинку.

Однокімнатна квартира, 4 спальних місця
Фотографії номера:
Опис номера:
Комфортна однокімнатна квартира. Тут з комфортом зможуть розміститися 4 особи. У кімнаті: 3 ліжка з тумбочками, супутникове телебачення, кондиціонер, всі необхідні меблі; санвузол: туалет, умивальник, душ, гаряча вода цілодобово; кухня: меблі для кухні, холодильник, пральна машина, газ плита, набір посуду; тераса під навісом із столиком для відпочинку.

Однокімнатна квартира, 4 спальних місця
Фотографії номера:
Опис номера:
Затишна однокімнатна квартира у кольорі бордо. Тут з комфортом зможуть розміститися 4 особи. У кімнаті: 3 ліжка з тумбочками, супутникове телебачення, кондиціонер, всі необхідні меблі; санвузол: туалет, умивальник, душ, гаряча вода цілодобово; кухня: меблі для кухні, холодильник, пральна машина, газ плита, набір посуду; тераса під навісом із столиком для відпочинку.

3-х місний будиночок
Фотографії номера:
Опис номера:
Економваріант для трьох, будиночок обшитий дерев'яною вагонкою зсередини. У будиночку: зручні ліжка, вентилятор, холодильник, телевізор, посуд, літня кухня на території з газплітою, умивальником з гарячою, холодною водою, гарним санвузлом на території, душ з електропідігрівом.

4-х місний будиночок
Фотографії номера:
Опис номера:
Чотиримісний будиночок з кондиціонером, мікрохвильовою піччю, телевізором, посудом. Душ з електропідігрівом та кухня на території. Санвузол всередині з унітазом, умивальником, гарячою холодною водою.