Гостьовий дім У Семенича

Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, Комунбуд 1801
0 Додати
Останнє редагування: 01.03.23

Деталі
Місцезнаходження: Кароліно-Бугаз
Адреса: Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, Комунбуд 1801

phonelogo Телефон: +38 (063) 255 29 90, +38 (098) 415 23 27
Контактна особа: Ганна
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1664
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Кароліно-Бугаз (Затока)

Гостьовий будинок "У Семенича"

З настанням перших літніх днів настає час планування комфортного та затишного відпочинку на Чорноморському узбережжі. Відпочинок у Кароліно-Бугазі Одеської області стає популярнішим з кожним роком. Для сімей з дітьми та молодих людей, які прагнуть втекти від міської метушні, ідеальне місце для оздоровлення та приємного проведення часу – це курорт Кароліно-Бугаз. Яскрава назва місцевості, кришталево чисте море, просторі пляжі та мальовнича природа справлять незабутнє враження на вашу відпустку. Відпочинок на Одещині подарує вам незабутні враження про літо.
 
Гостьовий будинок «У Семенича» запрошує всіх мандрівників провести свій літній відпочинок у приємній та затишній атмосфері. Ви почуватиметеся бажаним гостем і насолоджуватиметеся унікальним виглядом Одеської Затоки. У Кароліно-Бугаз відпочинок буде цікавим та захоплюючим для всієї родини.

Проживання

До Ваших послуг сучасні, затишні комфортабельні номери люкс з усіма зручностями в новому 2-поверховому котеджі, що знаходиться на острові між озером і морем.
 
Гостьовий будинок «У Семенича» гарантує якість сервісу та комфортні умови. Від дому до озера 3 метри, від дому до моря 50 метрів. У будинку 8 двох спальних кімнат із чудовим видом на море.Також гостям пропонується вілла. Поруч знаходяться продуктові магазини.

У номерах укомплектовано:

  • кондиціонер, холодильник, телебачення (супутник), двоспальний диван.
  • Душ та туалет на поверсі на 4 номери.
  • Є балкон зі столом та стільцями.
  • Будинок має навіс, який захищає від сонця та дощу.
  • Номери люкс у гостьовому будинку сімейного типу "У Семенича" можуть бути як з двома роздільними ліжками (диваном), так і з одним великим двоспальним ліжком.
  • На території є душ і туалет.

Харчування

На території гостьового будинку є простора зручна кухня з усім необхідним посудом та великим холодильником. Також можна харчуватися у їдальні з кондиціонером на 20 місць.

Інфраструктура

Близьке розташування гостьового будинку до моря та прямий вихід до пляжу дозволяє заощаджувати час відпочиваючих та робить відпочинок приємним. Пляж має ширину 30 метрів, доступ до якого закрито озером від сторонніх осіб. Ще один плюс даної місцевості - тут малолюдно, навіть у розпал сезону. На території є мангал, де можна приготувати смачний шашлик. В наявності безкоштовна стоянка. Сховатись від спекотної спеки можна також у великій кімнаті відпочинку з кондиціонером.
 
Курорти Затока і Кароліно-Бугаз – це сучасні курорти України, що розвиваються, розташовані поблизу міста Одеси, між курортним містом Іллічівськ та містом Білгород-Дністровський на південному заході Одеської області.Дістатись можна електричкою або маршрутним таксі.
 
Кароліно-Бугаз – один із найбільш екологічно чистих курортів України. Тут можна оздоровитися, набратися сил та позитивної енергії на весь рік. Творчі люди тут можуть знайти джерело втілення своїх ідей, оскільки море та Дністровський лиман у поєднанні дають казкові краси, а гостинність Семенича дозволять вам відчути домашній затишок та доброзичливу атмосферу.

Найкращі пансіонати курорту