Пансіонат Візит

Авілова 7
5 Додати
Останнє редагування: 08.11.22

Деталі
Партнер проекта
Місцезнаходження: Залізний Порт
Адреса: Авілова 7

phonelogo Телефон: +38 (095) 321 90 54
Контактна особа: Ірина
Кількість місць: 58
Переглядів сторінки : 9308
Наразі переглядають цю сторінку: 3 человека
Опис

Пансіонат Візит, Залізний Порт 2024

Неподалік моря розташований трежетажний пансіонат з 2,3 місними номерами. Кімнати з вигодами, холодильник і телевізор знаходяться в кожній кімнаті. Так само є ковані з кондиціонером.

Харчування

На території пансіонату є спільна кухня для самостійного приготування їжі. Є альтанка для приємного вечірнього відпочинку.
 
Заселення після 14.00, виселення до 12.00
 
Пансіонат не приймає гостей із домашніми тваринами.
2 х місний номер покращений
Фотографії номера:
Опис номера:
Двомісні номери з вигодами та кондиціонером, знаходяться на першому, другому та третьому поверхах. Дитина без місця оплачується окремо.

2-місний номер
Фотографії номера:
Опис номера:
Двомісні номери знаходяться на першому, другому та третьому поверсі пансіонату. Всі номери з вигодами, є номери з кондиціонерами та без кондиціонерів. Дитина без місця до п'яти років оплачується окремо.

3-місний стандарт
Фотографії номера:
Опис номера:
Номери знаходяться на першому, другому та третьому поверсі, всі номери з вигодами та кондиціонером. Є номери на дві кімнати. Діти до п'яти років без місця оплачуються окремо.

4-місний люкс
Фотографії номера:
Опис номера:
Номери знаходяться на другому поверсі, просторі, на трьох чи чотирьох осіб. Є окремий балкончик. Дитина без місця оплачується окремо. 

4-місний люкс
Фотографії номера:
Опис номера:
Номер знаходиться на другому поверсі, з усіма зручностями та кондиціонером, а також кухня знаходиться в номері. Дитина без місця оплачується окремо.

Незарегистрированный пользователь
Настя (Київ ) 23.07.2021
Відпочивали з дітьми минулого року, все сподобалось. До моря 5 хвилин, магазини поряд з усім необхідним, привітливі і уважні господарі . Дякуємо!
Незарегистрированный пользователь
Юлія (Киев) 04.06.2021
Відповали неодноразово, в цьому році також плануємо. Кухня простора, номери чисті. Пляж, магазини все поряд. Дякуємо за гостинність!!!
Незарегистрированный пользователь
Антоніна (Бровари) 12.08.2020
Уже відпочивали 3 рази,мере близько,номер трьох місний чистий,кухня велика та всі зручності,дякую персоналу Ольгє, Івану та господині Ірінє з дітками у вас дуже добре відпочивати, здоров'я вам усім, ДЯКУЄМО!