Приватне домоволодіння Вілла Олександра

+380987722067 Замовити
вул. Берегова, будинок 9/5 Стрілкове, Херсонська обл., Генічеський р-н
5 Додати
Останнє редагування: 26.04.23

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Стрілкове
Адреса: вул. Берегова, будинок 9/5 Стрілкове, Херсонська обл., Генічеський р-н

phonelogo Телефон: +38 (098) 772 20 67
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 6414
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Азовському морі 2024, Арабатська Стрілка, Стрілецьке

Приватне домоволодіння "Вілла Олександра"

Приватне домоволодіння «Вілла Олександра» розташоване на початку сел. Стрілецьке за 300 метрів від Азовського моря, за 2 км від о.Сиваш.

Проживання

З 01 червня по 31 серпня бронювання номерів лише за умови передоплати у розмірі вартості номера за одну добу не пізніше ніж за 3 дні до дня заїзду. Невикористаний аванс – не повертається.
 
Розрахунковий час: виїзд – до 11 години, заїзд – з 13 години. Ранній заїзд, пізній виїзд можливий лише за погодженням з адміністрацією та з оплатою 50% вартості номера на добу.
 
При заселенні лише у вихідні чи святкові дні оплата провадиться у днях (наприклад: заїзд у п'ятницю - виїзд у неділю - оплачуються 3 дні). В інших випадках застосовується тариф "подобово".

Харчування

На території є спільна кухня для приготування їжі. Комплексне харчування можна замовити.
 
Приготування в номерах гарячої їжі категорично заборонено!

Інфраструктура

НОВИНКА СЕЗОНУ! ВЕЛИКИЙ БАСЕЙН 12 НА 5 МЕТРІВ!!!
 
До Ваших послуг: крита стоянка для автомобілів під системою відеоспостереження, більярдний зал на 2-и столи, обладнаний дитячий майданчик, батути, настільний теніс, альтанки та мангали та ін. (усі громадські місця - кондиціоновані). Прибирання терас щоденно, прибирання номерів на замовлення за додаткову плату.
 
Чекаємо на Вас за адресою : с. Стрілкове, вул. Берегова, 9/5
 
Для довідок телефонуйте за номером: +38(096)524-71-04 (адміністратор)
4-місний однокімнатний
Фотографії номера:
Опис номера:
У вартість номера послуги «проживання» включається проживання від 1-го до 4-х осіб у номері з усіма зручностями, в тому числі:
  • площа номера – 36 кв. метр,
  • обладнана всіма необхідними меблями: дводверна шафа з дзеркалом, двоспальне ліжко з тумбами, трюмо з дзеркалом, журнальний столик, двоспальний диван, телевізор із супутниковим телебаченням, кондиціонер, холодильник
  • наявність у номері окремого туалету з душовою кабінкою, холодне та гаряче водопостачання цілодобово, 
  • кожен номер має вихід на захищену від сонця терасу площею 12 кв. м, обладнану обіднім столом та стільцями, сушаркою для рушників.

6ти місний двокімнатний
Фотографії номера:
Опис номера:
У вартість апартаментів за послугою «проживання» включається проживання від 1 до 6 осіб у номері з усіма зручностями, в тому числі:
  • площа номера – 75 кв. м., 
  • Наявність 2-х туалетних кімнат з 1-й душовою кабіною, холодне і гаряче водопостачання цілодобово,
  • Наявність окремої кухні (холодильник, чайник, посуд на 6 персон та ін. необхідний інвентар), 
  • у кожній кімнаті кондиціонер, телевізор із супутниковим ТБ, 
  • окрема тераса (40 кв. м.) з меблями для відпочинку

5ти місний однокімнатний
Фотографії номера:
Опис номера:
Опис на даний момент відсутній

Незарегистрированный пользователь
Ярослав (Киев) 13.09.2021
Отдыхали в этом году на вилле Александра уже второй раз. Неизменно отличный результат! Особо хочу отметить Мишу и Кристину - очень приятные и отзывчивые хозяева виллы. Основные плюсы - огромный номер, с хорошей планировкой, номер такого размера вы не найдёте у соседей:), красивый и ухоженный двор с двумя бассейнами, детской площадкой с всевозможными развлечениями, вместительная парковка. На территории есть кухня, где вы можете сами приготовить себе еду. Кто хочет шикануть, есть возможность трёхразового домашнего питания, цена более, чем доступна, повар готовит очень вкусно, точно не будете разочарованы. Насчёт моря, то есть 2 варианта, Азовское море, до него 650м. Или Сиваш, до него лучше добираться на авто, до него 5км. В зависимости от ветра, каждый вариант имеет свои плюсы. В селе есть рынок, где можно купить фрукты и всё что принято продавать на курортных рынках. В общем, нам очень понравилось, настоятельно рекомендуем эту виллу!
Незарегистрированный пользователь
Вадим Пивовар (Украина) 25.08.2020

Гарний відпочинок. Смачна їжа. Привітні люди.

Незарегистрированный пользователь
Оксана Гурская (-) 28.07.2020

Недавно вернулись с отдыха, отдыхали в Вилла "Александра", были удивлены комфортом, который уже предоставляют на Азовье. Хозяева очень радушные, внимательные. Номер снимали с видом на Сиваш, очень просторный, 2 кондиционера, 2 санузла, большая кухня с техникой и посудой, терраса просто супер. На территории хорошая детская площадка, беседки, мангалы, парковка, всем место хватало, никто никому не мешал. В кафе на территории виллы питание вкусное, свежеприготовленное, разнообразное, порции большие, дети и мы с мужем ели с удовольствием. И самое главное, море близко, с детками удобно, море чистое, и ещё рыба ловится, мой муж совмещал рыбалку и отдых. На вилле чувствуешь себя комфортно, как дома. Вобщем всё понравилось, Кристине и Михаилу большое спасибо за хороший и фкомфортный отдых. Рекомендуем!