Готель Афіна

Запорізька область, Бердянськ, Середня коса, вул. Макарова, 52
0 Додати
Останнє редагування: 12.03.23

Деталі
Місцезнаходження: Бердянськ
Адреса: Запорізька область, Бердянськ, Середня коса, вул. Макарова, 52

phonelogo Телефон: +38 (098) 684-61-31
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1965
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Азовському морі, Бердянськ 2024

Готель "Афіна"

Готель «Афіна» знаходиться в 100 метрах від піщаного пляжу на Бердянській косі, має всю необхідну для повноцінного відпочинку інфраструктуру та затишну, простору територію. Цілюще морське повітря, тепле море, неповторні заходи сонця — ідеальне місце для оздоровлення та відпочинку дітей та дорослих. Ми зробимо все, щоб ваш відпочинок був незабутнім!

Проживання

Готель розпочав свою роботу у 2013 році. До послуг відпочиваючих 5 однокімнатних (з видом на затоку) та 6 двокімнатних (з видом на море) просторих номерів з новими меблями, а також шикарні апартаменти.
 
Всі номери укомплектовані холодильником, телевізором із плоским LED екраном,індивідуальною системою клімат-контролю, супутниковим ТБ, косметичним приладдям, комплектом рушників та феном. Прибирання номерів відбувається щодня.

Харчування

На першому поверсі знаходиться ресторан із літньою терасою. Тут можна зробити замовлення комплексного харчування. На території готелю є продуктовий магазин зі спиртними та тютюновими виробами.

Інфраструктура

Для зручності гостей стійка реєстрації працює цілодобово. Для сімей з дітьми на території є дитячий майданчик. Надається безкоштовний доступ до Інтернету Wi-Fi, парковка на території готелю.

У кроковій доступності від готелю «Афіна» розташований санаторій із грязе- та водолікуванням, масажем. Неподалік знаходяться ринок, кафе та ресторани. Відстань до залізничного вокзалу – 12 км.

Найкращі пансіонати курорту