Міні-пансіонат Гостинний двір

вул. Гвардійська, 7, Лиманський район, Одеська обл., Україна
0 Додати
Останнє редагування: 03.03.23

Деталі
Місцезнаходження: Кароліно-Бугаз
Адреса: вул. Гвардійська, 7, Лиманський район, Одеська обл., Україна

phonelogo Телефон: +38 (067) 480 48 08; +38 (099) 050 65 05
Контактна особа: Віктор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1420
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Кароліно-Бугаз (Затока)

Міні-пансіонат "Гостинний двір"

«Гостинний двір» запрошує всіх туристів та мандрівників оздоровитись, набратися сил на весь наступний рік та просто приємно провести час на берегах Лиманської затоки. У Кароліно-Бугаз відпочинок є одним із найкращих сімейних курортів на всьому узбережжі Чорного моря. Родзинка цього міні-готелю - це надання комфортного відпочинку за гідною ціною не лише в літні місяці, а й у оксамитову осінь. А дбайливий персонал подарує приємний настрій та домашній затишок.

Проживання

До ваших послуг надаються стандартні 2-х, 3-х та 4-х місні номери, 5-ти місні напівлюкс та 6-ти місні люкс номери з усіма зручностями та чистотою. У Кароліно-Бугазі ціни на 2016 рік матимуть різний діапазон для сімей з будь-яким достатком. Розташування від моря за 7 хв прогулянковим кроком. Також як і Одеса бази Кароліно-Бугаз розташовані на березі моря, що дозволяє заощаджувати час, і відкриває чудовий вид на широку морську гладь.
 
Всі номери 2-х, 3-х та 4-х місні, номери напівлюкс та люкс укомплектовані необхідними меблями, кондиціонерами, плазмовими телевізорами з супутниковим телебаченням, холодильниками, електрочайниками, фенами, постільними речами. У стандартних номерах санвузли загальні на кілька кімнат, у решті номерів душ та туалет укомплектовані. Для номерів люкс передбачена особиста тераса, де можна насолоджуватися чудовим краєвидом та ранковою кавою. На всій території діє інтернет WI-FI.

Харчування

На території готелю розташована нова сучасна кухня, є кваліфікований кухар, який приготує смачну їжу як для дітей, так і для дорослих. Також є два замовлення меню, які можна замовити наступного дня і вибрати за бажанням. Ціна за харчування не входить до загальної вартості.

Інфраструктура

На Золотому березі можна спокійно проводити час, відвідуючи пляжі та ніжитись на сонці, розважатись на водних атракціонах для дорослих та дітей. Крім того, тут передбачені прогулянки на катері морським бризом, польоти на парашуті, дайвінг, водні лижі та різні цікаві екскурсії. Вночі також діють і розважальні заклади.Для дітей також організовані гірки, батути, дитячий та волейбольний майданчик.
 
На території «Гостиного двору» розташовані дві альтанки з кондиціонерами та телевізорами, де можна у вечірній час як переглянути телепередачу, фільми, мультфільми для дітей, послухати музику, так поспілкуватися в хорошій компанії. Користування альтанками входить у вартість номерів. Вони можна проводити як банкети, і корпоративи. Комфортна місткість кожної альтанки складає 12 осіб. Крім того, на території є два мангали для приготування шашликів.
 
Курорти Одеської області славляться своїми морськими курортами та неповторним блакитним берегом.Золоті піски цього перлинного краю чекають на гостей з усіх куточків України. Просторий берег, чисте море, яскраве сонце та свіже повітря подарують вам незабутній відпочинок та приємні враження сонячного півдня.

Найкращі пансіонати курорту