Пансіонат Коблевський бриз

Миколаївська обл., с. Коблево, пр. Курортний 39В
1 Додати
Останнє редагування: 13.01.23

Деталі
Місцезнаходження: Коблево
Адреса: Миколаївська обл., с. Коблево, пр. Курортний 39В

phonelogo Телефон: +38 (093) 346 20 84 +38 (099) 557 99 56 +38 (067) 893 94 06
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 8052
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024,Коблево

Пансіонат Коблевський бриз

Пансіонат "Коблевський бриз" знаходиться в курорті Коблево, проспект Курортний, 39В. Приватний пансіонат «Коблевський бриз» готовий запропонувати своїм гостям чудовий відпочинок на узбережжі Чорного моря. Розташований він на центральній вулиці у мальовничому місці курорту Коблево, поблизу соснового бору та за дві хвилини ходьби від широкого не перевантаженого пляжу. Поруч зупинка маршрутного транспорту. Дуже галасливих барів, дискотек тощо. поряд немає.

Проживання

Розміщення гостей проводиться в 30 комфортабельних номерах, оснащених усіма необхідними зручностями: холодильник, супутникове ТV, вільний доступ до WI-FI, повний санвузол з гарячою водою цілодобово, кондиціонер/вентилятор.

Харчування

За необхідності гості можуть скористатися спільною кухнею, обладнаною всією необхідною технікою та посудом (б/оплатою) для самостійного приготування їжі.

Інфраструктура:

  • дитячий майданчик з батутом, пісочницею, гойдалкою, гамаком;
  • кухня;
  • за два кроки від пансіонату "Коблевський бриз" розташована платна стоянка;
  • безкоштовний інтернет та супутникове телебачення. 

Додаткові послуги:

  • користування мангалами та столиками.
Бронювання номера в пансіонаті можливе у телефонному режимі або на нашому сайті.
 
Для відпочиваючих з дітьми надаються знижки.
Незарегистрированный пользователь
Александр (Брест) 24.06.2019
Отдыхали с семьёй в июне 2019 года в Коблево. Выбор именно данного курорта морского побережья был осознанный, ведь именно здесь детям одновременно можно дышать не только воздухом Черного моря, но и соснового бора. Покопавшись в интернете, пестрящим изобилием предложений мест проживания (а это всевозможные пансионаты, базы отдыха, отели), решили остановиться на пансионате "Коблевский бриз". Приятно осознавать, что мы не ошиблись и всё в действительности так, как описано на их официальном сайте http://koblevo.videooko.net.В нашем распоряжении за весьма привлекательную цену был комфортабельный четырехместный номер, оборудованный двуспальной кроватью, диваном, холодильником, шкафом для одежды, телевизором ( но он в принципе и не нужен вовсе ), вентилятором. Что важно, так это бесплатный Wi-Fi и санузел с круглосуточной подачей горячей воды. На улице отдельно предусмотрена кухня с самым необходимым набором посуды, где мы могли легко готовить пищу. Рядом с пансионатом вся необходимая инфраструктура: магазины, рынок, кафе, остановка маршрутного такси. В целом все просто супер. Мы были отданы самим себе в свое распоряжение, где никто нас не контролировал, а, наоборот, давал нам полную свободу действий. Что касается расстояния до моря, то оно совсем рядом, 2-3 минуты и мы на широком, не многолюдном пляже. Стоит отметить и доброжелательность всей администрации пансионата. Особенная благодарность Елене за её приветливое и дружелюбное отношение. Всем добра и процветания.

Найкращі пансіонати курорту