Готель Сакура

Лазурна 44
0 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

Деталі
Партнер проекта
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Лазурна 44

phonelogo Телефон: +38 (097) 426 46 55
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 4655
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель "Сакура"

«Сакура» – сучасний готель у Затоці, на станції Сонячна. Він розташований лише за 100 метрів від Чорного моря та безкоштовного піщаного пляжу. З балконів на верхніх поверхах готелю можна милуватися видом на море.

Проживання

Номерний фонд готелю «Сакура» у Затоці складається з 40 номерів, що розташовані у чотириповерховому корусі. Номери З номерів, розташованих на верхніх поверхах, відкривається чудовий краєвид на море.
 
В наявності:
  • 2-місний номер. У номері: двоспальне ліжко, необхідні меблі, кондиціонер, міні-холодильник, телевізор із супутниковим ТБ, санвузол з душовою кабіною, балкон. На запит надається електрочайник, фен, праска, рушники.
  • 3-місний номер. У комплектацію номера входить: двоспальне та односпальне ліжка, необхідні меблі, телевізор (супутникове ТБ), кондиціонер, міні-холодильник, санвузол з душовою кабіною, а також балкон. На запит надається електрочайник, фен, праска, рушники.
  • 4-місний номер. Комплектація: одне двоспальне ліжко та два односпальні ліжка, необхідні меблі, кондиціонер, телевізор із супутниковим ТБ, міні-холодильник, санвузол з душовою кабіною, балкон. На запит надається електрочайник, фен, праска, рушники.

Харчування

У розпорядження відпочиваючих надається спільна кухня (плита, мікрохвильова піч, мультиварки, пароварки, а також електрочайники), тому ви можете не відмовляти собі в задоволенні готувати свої звичні страви. На першому поверсі готелю «Сакура» працює піцерія, а поряд розташовані магазини, ринок, кафе.

Інфраструктура

  • Готель «Сакура» має закриту територію, що охороняється, яка знаходиться під відеоспостереженням.
  • На території є мангал, безкоштовний Wi-Fi, пральня.
  • Маленьких гостей потішить наявність ігрового майданчика.
  • Влітку для дітей проводиться анімація.
  • Поруч, луна-парк, сувенірні лавки та атракціони.
  • Холодна та гаряча вода цілодобово.
  • Піщаний пляж – на відстані близько 100 метрів від готелю «Сакура».
  • На пляжі влітку працюють водні гірки, гідроскутери та інші атракціони.
2-місний номер
Фотографії номера:
Опис номера:
У номері: двоспальне ліжко, необхідні меблі, кондиціонер, міні-холодильник, телевізор із супутниковим ТБ, санвузол з душовою кабіною, балкон.
 
На запит надається електрочайник, фен, праска, рушники.

3-місний номер
Фотографії номера:
Опис номера:
У комплектацію номера входить: двоспальне та односпальне ліжка, необхідні меблі, телевізор (супутникове ТБ), кондиціонер, міні-холодильник, санвузол з душовою кабіною, а також балкон.
 
На запит надається електрочайник, фен, праска, рушники.

4-місний номер
Фотографії номера:
Опис номера:
Комплектація: одне двоспальне ліжко та два односпальні ліжка, необхідні меблі, кондиціонер, телевізор із супутниковим ТБ, міні-холодильник, санвузол з душовою кабіною, балкон.
 
На запит надається електрочайник, фен, праска, рушники.