Детский лагерь Морские приключения

улица Лазурная, 31
0 Добавить
Последнее редактирование: 25.09.22

Подробности
Местонахождение: Затока
Адрес: улица Лазурная, 31

phonelogo Телефон: +38 (067) 524 77 11; +38 (093) 049 78 48; +38 (095) 67 68 345
Контактное лицо: Администратор
Кол-во мест: Уточняйте у администратора
Просмотров страницы : 657
Сейчас просматривают эту страницу: 1 человек
Описание

Отдых на Черном море в Одесской области 2024, Затока

Детский лагерь "Морские приключения"

Проведи свої літні канікули з морськими пригодами!

Відпочинок на морі вашої дитини ми перетворимо в цікаву і повну пригод гру, за якої час проходить швидко і непомітно. Наш табір розташовано на першій лінії біля моря. Тому і вся наша програма пов’язана з морем. З першого ж дня діти діляться на екіпажі по 10 осіб на чолі з мічманами (вихователями). Щодня кожен екіпаж виставляє кількох учасників для гри-змагання «Останній герой» (які тільки завдання не доводиться виконувати її учасникам!). Ці змагання проходять протягом цілого табору і визначають кращий таборовий екіпаж. Тематикою змагань є кмітливість, командна співпраця, фізична вправність та творча майстерність, адже у кожного екіпажу є відповідні таланти! Під час табору кожен його учасник візьме участь у театральній виставі, конкурсі піщаних скульптур, конкурсі із боді-арту, спробує себе у якості режисера та актора ігрового фільму, візьме участь у таборовій спартакіаді та кубку з пляжного волейболу.

Активна участь в командних, спортивних та рольових іграх позитивно впливає на формування характеру, додає впевненості в собі, сприяє соціалізації дитини, вчить бути самостійним і відповідальним. Ще на дітей чекають романтичні вогнища на березі моря, захоплюючі екскурсії до стародавньої Акерманської фортеці, Одеського оперного театру, зоопарку і багато іншого!

Наш досвід - більше 20 років! Ми організували понад 80 таборів, понад 300 походів, більше 1000 різних акцій для дітей!

Інфраструктура табору

Територія табору - це тінисті алеї з окремо облаштованими ігровим і волейбольним майданчиками, їдальнею. Працює буфет, де можна придбати морозиво і напої.

На пляжі обладнано волейбольні майданчики, гімнастичні турніки. Біля моря розташовано тенти і альтанки для відпочинку і пікніка.

Працює медпункт, цілодобово чергує машина швидкої допомоги. У 200 м від табору знаходиться аптека. Всі діти мають медичні довідки про стан здоров'я, штат табору - медичні книжки. Табір має договір з Білгород-Дністровської районної дитячою лікарнею про надання спеціалізованої медичної допомоги.

У 20 м від табору починається вулиця із сувенірними кіосками, у 200 м – продуктовий супермаркет. У 10 хвилинах ходьби знаходиться залізнична станція «Сонячна».

Розміщення

Діти розміщуються в котеджах в 2- і 3-місних номерах з просторою альтанкою. Поруч з котеджами в окремій будівлі розміщені санвузол, умивальник, душ з новою сучасною сантехнікою. Холодна і гаряча вода подаються цілодобово (встановлені бойлери). Можливе розміщення дітей в котеджах, обладнаних вентилятором.

Харчування

У таборі діти отримують повноцінне 4-разове (сніданок, обід, вечеря і друга вечеря) харчування, готують досвідчені кухарі. Продукти закуповуються у перевірених постачальників. В їдальні діє буфет, в якому можна купити воду, солодощі, фрукти і морозиво. Ми використовуємо власну артезіанську свердловину з чистою питною водо.

Екскурсії (додатково оплачуються):

  • пакет екскурсій «Аккерманська фортеця + морська прогулянка на кораблі» .
  • поїздка в Одесу (Одеський оперний театр, Одеський зоопарк і екскурсія по цікавих куточках Одеси).

Програма нашого табору:

  • передбачає щохвилинну зайнятість дітей цікавими і захоплюючими справами, активний відпочинок, можливість кожного дня спробувати щось нове для себе;
  • двічі в день ми купаємося у теплому лагідному морі. На пляжі з дітьми проводяться ігри у воді;
  • щодня на учасників чекають веселі командні ігри та квести, захоплююча гра-змагання «Останній герой»;
  • ми пропонуємо спортивні змагання із пляжного волейболу, футболу, регбі, фрізбі, заняття з плавання, стрільби із пневматики, курс юного туриста із практикою складання рюкзака і розкладання намету;
  • незабутні і яскраві вечірні вогники та дискотеки;
  • свобода від гаджетів: ми обмежуємо використання дітьми гаджетів до оптимального мінімуму – вони дозволені лише під час пообідньої тиші і дискотеки. Весь інший час спрямовано на відкриття дітьми світу природи, спорту, мистецтва і спілкування.

Кожен день табору незабутній, тому що має свою оригінальну тематику. Наші пріоритети – дружня атмосфера та активний відпочинок!

Питание

  • Столовая/кафе Есть

Для детей

  • Детская площадка Есть

Удаленность от моря

  • 1 линия Удаленность от моря

Инфраструктура

  • WIFI Есть
  • Беседки на территории Есть
  • Врач Есть
  • Место для отдыха Есть
  • Охрана Есть
  • Парковка Есть
  • Спортивная площадка Есть

Лучшие пансионаты курорта

Экскурсии на курорте Затока (1)