Частное домовладение Лелече гніздечко

С. Красне, Скадовський р-н, Херсонська обл. Вул. Садова, 9
0 Добавить
Последнее редактирование: 06.05.21

Лелече гніздечко
Подробности
Местонахождение: Красное
Адрес: С. Красне, Скадовський р-н, Херсонська обл. Вул. Садова, 9

phonelogo Телефон: 0955948265 ,+380682899182 (Пожалуйста, сообщите, что звоните с сайта «More.ks.ua»)
Контактное лицо: Тетяна
Кол-во мест: 40
Просмотров страницы : 3083
Сейчас просматривают эту страницу: 1 человек
Описание

"Лелече гніздечко" пропонує Вам приємний, незабутній відпочинок для тіла та душі. Цілюще, тепле, тихе море, лагідний та піщаний берег, косметична блакитна глина та грязі - лише за 5 хвилин від будинку. Територія велика- дистанція зберігається! КВАРЦУВАННЯ КІМНАТ-ОБОВ'ЯЗКОВЕ!

Проживание

Для Вас підготовлені затишні кімнати на 2, 3, 4, 5 місць. Також ми готові прийняти шкільні групи з вихователем та групи для семінарів до 40 чоловік.

Питание

Кухня зі всіма зручностями, посудом, холодильниками, достатня кількість обідніх столів.

Инфраструктура

До Ваших послуг просторий, гарно оздоблений, зелений двір, садок, затишні альтанки, дитячий майданчик, гойдалки, басейн, піч-мангал,  телевізори, WF, кондиціонери, адаптовані туалети, душі, гаряча вода, Закрита територія та безкоштовна парковка.

Море в Красному МІЛКЕ, ТЕПЛЕ ТА ЧИСТЕ!!! 

Море завжди спокійне та ЛАСКАВЕ, особливо в літні місяці, коли біля БЕРЕГІВ, прогрівається до температури понад 28 градусів. Спека біля моря переноситься легко, так як вдень тут дмуть насичені іонами бризи. Діти годинами можуть знаходитися в теплій воді! Вийшовши з води ви відчуваєте, що всі ті етементи можна ложкою знімати з тіла! Ви дуууже солоні. 

Море в Красному - це насамперед оздоровлення дітей та дорослих. Проблеми суглобів, астми, абструктивного бронхіту, алергіки, часто хворіючі діти...

В ЧОМУ Ж УНІКАЛЬНІСТЬ ОЗДОРОВЛЕННЯ В КРАСНОМУ?

 

Унікальність відпочинку в ДЖАРИЛГАЦЬКІЙ ЗАТОЦІ ЧОРНОГО МОРЯ, полягає в тому, що вода насичена сірководнем, а також водоростями: зеленими, бурими, червоними. Водорості мають здатність накопичувати в собі корисні мінеральні речовини, ферменти.

 

У багатьох організмах, в морській піні, в воді, в мулистих відкладеннях Джарилгацької затоки містяться біологічно активні речовини благотворно впливають на організм людини. Вода Джарилгацької затоки зібрала більше половини елементів таблиці Менделєєва. У ній особливо багато окису магнію, сірчанокислого магнію, хлористого калію, йоду, брому, кальцію та інших хімічних елементів і сполук.

 Практично все морське дно встелене цілющими грязями та блакитною косметичною глиною.

БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!

Удаленность от моря

  • 1 линия Удаленность от моря

Инфраструктура

  • WIFI Есть
  • Бассейн Есть
  • Летний душ Есть
  • Место для отдыха Есть
  • Парковка Есть
  • Спортивная площадка Есть

Лучшие пансионаты курорта