Пансіонат У Серьоги

Херсонська обл., Генічеський р-н, коса Арабатська стрілка, селище Щасливцеве, вул. Морська, 61
5 Додати
Останнє редагування: 12.04.23

Деталі
Місцезнаходження: Щасливцеве
Адреса: Херсонська обл., Генічеський р-н, коса Арабатська стрілка, селище Щасливцеве, вул. Морська, 61

phonelogo Телефон: +38 (066) 222-73-14; +38 (063) 522-05-35
Контактна особа: Людмила
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 3069
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Азовському морі 2024, Арабатська Стрілка

Пансіонат "У Серьоги"

Гостьовий будинок «У Серьоги» є двоповерховою будівлею будівлі 2024 року з 8 номерами, яка розташована в 400 метрах від моря в селищі Щасливцеве.

Проживання

На кожному поверсі розташовано по 4 кімнати. У кожному номері два великі двоспальні ліжка 2м х 1.6м та 2м х 1.4м. Ванна кімната (туалет, душ, рукомийник). У кімнаті є кондиціонер, супутникове телебачення, шафа. На балконі стоїть холодильник та газова плита. Кімната розрахована на 4 особи з можливістю поставити розкладачку для п'ятої людини.

Харчування

Самостійне приготування їжі на обладнаній кухні. Весь посуд дається при заселенні.

Інфраструктура

На території безкоштовний Інтернет Wi-Fi з гарною швидкістю, автостоянка на 8 місць для паркування, дитячий майданчик. Відстань до моря 400 метрів. За дві хвилини ходьби від нас розташований продуктовий магазин. За сім хвилин ходьби є два супермаркети, кафе, ресторани.
Незарегистрированный пользователь
Алла Семеновна (Запорожье ) 25.11.2020
Отдыхала с 05.о9.20 неделю! Впечатления - супер! Отличное месторасположения! А какие приветливые хозяева Сергей и Людмила! Им огромное спасибо за чуткость! Всем рекомендую! Цены вполне приемлемые! Очень рекомендую!
Незарегистрированный пользователь
Оксана (Біла Церква) 01.09.2018
Оксана Козаченко Вчера в 10:58 · Відпочивали "У Сереги" з 22.08.18 по 31.08.2018. Все сподобалось!!!! Кімнати невеликі, але затишні, по фото в кімнатах маленькі вікна- нічого страшного, все видно і кімнати провітрюються нормально. Ліжка справді великі і зручні. Постіль, рушники, посуд- все нове. Господарі привітні, господар, Сергій зустрів нас в Новоолексіївці біля вагону і коли відвозив- також провів до дверей вагону, допоміг з сумками. Його дружина Люда, привітна, мила хазяєчка, на наше прохання надала нам додатковий посуд і все що ми просили. На кухні є дві хороші каструлі з нержавйки з подвійним дном, велика сковорода з протипригарним покриттям , 4 великі білосніжні тарілки і такі ж білосніжні 4 порційних мисочки, 4 такі ж кружки, і все інше що необхідно. Холодильник новий, чистий і працює безшумно. Сушки для одягу надворі для 4 чоловік вистачає. Є навіть прищіпки. До моря ми ходили за 5-7 хв. Пляж в тому місці нам сподобався, хоч і штормило. На пляжі справа метрів 50-100 є платні лежаки під чудовими грибочками з напівокруглими екранами від вітру. Майже від самих воріт відправляється невелика маршрутка на солоне озеро і гаряче джерело. У водія можна записатися і поїхати на Рожеве озеро. Магазини є і за 50м від воріт і 2 супермаркети за хв 8-10 ходи. На море йти мимо "Чумацького шляху"- є магазинчики і кафешки. Надіємось приїхати і в наступному році. Господарям велике спасибі за комфортний відпочинок.
Незарегистрированный пользователь
Оксана (Белая Церковь) 31.08.2018
Відпочивали "У Сереги" з 22.08.18 по 31.08.2018. Все сподобалось!!!! Кімнати невеликі, але затишні, по фото в кімнатах маленькі вікна- нічого страшного, все видно і кімнати провітрюються нормально. Ліжка справді великі і зручні. Постіль, рушники, посуд- все нове. Господарі привітні, господар, Сергій зустрів нас в Новоолексіївці біля вагону і коли відвозив- також провів до дверей вагону, допоміг з сумками. Його дружина Люда, привітна, мила хазяєчка, на наше прохання надала нам додатковий посуд і все що ми просили. На кухні є дві хороші каструлі з нержавйки з подвійним днищем, велика сковорода з антапригарним покриттям , 4 великі білосніжні тарілки і такі ж білосніжні 4 порційних мисочки, 4 такі ж кружки, і все інше що необхідно. Холодильник новий, чистий і працює безшумно. Сушки для одягу надворі для 4 чоловік вистачає. Є навіть прищіпки. До моря ми ходили за 5-7 хв. Пляж в тому місці нам сподобався, хоч і штормило. На пляжі справа метрів 50-100 є платні лежаки під чудовими грибочками з напівокруглими екранами. Майже від самих воріт відправляється невелика маршрутка на солоне озеро і гаряче джерело. У водія можна записатися і поїхати на Рожеве озеро. Магазини є і за 50м від воріт і 2 супермаркети за хв 8-10 ходи. На море йти мимо "Чумацького шляху"- є магазинчики і кафешки. Надіємось приїхати і в наступному році. Господарям велике спасибі за комфортний відпочинок.

Найкращі пансіонати курорту