Пансіонат Melek

+380502425991 +380672734898 +380972990346 +38-050-242-59-91 Замовити
Миру,174 Щасливцеве, Херсонська обл., Генічеський р-н
4 Додати
Останнє редагування: 13.04.23

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Щасливцеве
Адреса: Миру,174 Щасливцеве, Херсонська обл., Генічеський р-н

phonelogo Телефон: +38-050-242-59-91; +38-067-273-48-98; +38-097-299-03-46
Контактна особа: Ельміра
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 14374
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Азовському морі в Херсонській області 2024, Арабатська Стрілка, Щасливцеве

Готель "Melek"

Ласкаво просимо на відпочинок у невеликий, але затишний пансіонат "Melek", який працює не так давно! Від пансіонату до морського берега всього 7 хвилин повільної ходьби.

Проживання

Наш міні-пансіонат готовий запропонувати своїм гостям комфортабельні номери з окремими балконами-терасами. У санвузлах пансіонату цілодобова наявність гарячої води, за рахунок роботи сонячних водонагрівачів разом із електропідігрівом.

Харчування

На території працює їдальня, де можна смачно пообідати.Також у пансіонаті спеціально укомплектована кухня, для тих, хто воліє під час відпочинку готувати їжу самостійно.

Інфраструктура:

  • дитяча ігрова зона для наших маленьких гостей майданчик для приготування шашлику,
  • садові гойдалки,
  • спеціально облаштоване місце для паркування автомобілів,
  • декоративний фонтан у дворі.
За два кроки від пансіонату розташований магазин та ринок. Також усі охочі зможуть відвідати гаряче джерело та Солоне озеро, а також Аквапарк та Дельфінарій, які розташовані за кілька хвилин їзди від міні-пансіонату.
 
Бронювання номерів здійснюється за контактним телефоном. Також ви зможете поставити будь-які запитання нашому адміністратору у телефонному режимі.
Люкс 2-, 3-, 4-, 6-ти місний номер
Фотографії номера:
Опис номера:
Просторі кімнати з двоспальним ліжком, диваном, шафою, телевізором із супутниковим ТБ, холодильником, кондиціонером, повністю укомплектованим санвузлом (душ, туалет, умивальник). Біля кожного номера простора тераса з плетеними меблями, де ви зможете відпочити, випити чаю та насолодитися свіжим повітрям.
 
Двокімнатні номери Люкс, розраховані на 6 осіб. Вони укомплектовані великими двоспальними ліжками, диваном, шафою, телевізором із супутниковим ТБ, холодильником, кондиціонером, санвузлом (душ, туалет, умивальник).Біля кожного номера простора тераса із плетеними меблями.
 
Однокімнатні номери Люкс розраховані на розміщення 3-4 осіб. Нові якісні меблі, двоспальні ліжка, диванчики, холодильник, телевізор, кондиціонер, гаряча та холодна вода цілодобово.

Незарегистрированный пользователь
Татьяна (Черкассы) 09.03.2021
Рекомендую!!! Очень хороший пансионат,уютные номера,новые мебли,отличный ремонт,очень вкусно готовят,доступные цены,расположенность шикарная.Отдыхали с семьёй несколько раз,и когда становиться вопрос где отдохнуть летом на море в Украине, то однозначно сдесь!!! Хозяйка супер,как она вкусно готовит! Пансионат для семейного спокойного и комфортного отдыха с детьми.
Незарегистрированный пользователь
Ирина (Сумы) 01.10.2020
Самый лучший и незабываемый отдых в отеле. Чистота , уют, комфорт. Радушность и доброта - не оставят вас равнодушными. Одни из самых лучших аgпартаметов на побережье.
Незарегистрированный пользователь
Уляна (Львів) 26.07.2020
Пансіонат супер. Хороше подвір’я , окремо стоянка для машин. Харчування хороше. Власники позитивні, взагалі не заважають відпочивати. Всі номера ізольовані один від одного. Готель ще новий, тому меблі в хорошому стані. До моря 5 хв , але до центральної частини села треба йти 15 хв. Для мене це один з найкращих готелів Щасливцевого. Дуже комфортний. Побажання до вдасників : може не у всіх номерах є повний набір меблів, не хватає тумбочок і столиків. Фото на сайті не відображають краси і затишку цього готелю. Він - супер. Рекомендую. Якщо приїду сюди знову, то тільки в Мелек.