Пансіонат Арабески

Арабатська Стрілка, 12км Генгірка, Херсонська область, Генічеський район
1 Додати
Останнє редагування: 21.03.23

Деталі
Місцезнаходження: Генгірка
Адреса: Арабатська Стрілка, 12км Генгірка, Херсонська область, Генічеський район

phonelogo Телефон: +38 097 764-67-37 +38 099 931-64-72 +38 050 162-77-90 +38 050 952-86-99
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2430
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Азовському морі 2024, Арабатська Стрілка, Генгірка

Пансіонат "Арабески"

Пансіонат "Arabeski" – пропонує чудовий сімейний відпочинок, відпочинок з дітьми.
 
Сприятливий клімат та гарні умови пансіонату дозволяють повноцінно відпочити та чудово провести час. Пляжний волейбол, футбол, басейн та рибалка – для любителів активного відпочинку. Книга, сонячні та морські ванни для тих, хто хоче втекти від суєти.

Проживання

Для наших гостей ми пропонуємо номери, які забезпечені всім необхідним: wi-fi, телевізори, холодильники та кондиціонери, бойлери з гарячою водою, туалет/душ. У номерах холодна та гаряча вода постійно, у кранах питна вода із 180 метрової свердловини.
 
Номери "Стандарт" мають вихід під навіс у внутрішній дворик, номери мають столи з лавами. Номери "ЛЮКС" розташовані на другому поверсі з видом на море.

Харчування

Для всіх проживаючих пропонуємо сніданки, обіди та вечері в нашій їдальні (комплекси). Для тих, хто хоче готувати самостійно, є спільна кухня з мікрохвильовою піччю, духовими шафами, газовими плитами.

Інфраструктура

Загальна територія 5 га. Одночасно пансіонат може прийняти 150 осіб. На території два озера, які можуть принести задоволення любителям риболовлі, басейн для дітей від 6 років, бар, мангали, wi-fi, дитячий та спортивний майданчики, паркування автомобілів, прямий вихід на піщаний пляж з навісами.
 
Приймаються колективні заявки. Найкращий відпочинок, це відпочинок у нас.
Незарегистрированный пользователь
Анна (Днепр) 20.06.2019
.Мы отдыхали в июле 2018 года.Впечатление следующее: нормальная тур база, чистая, зеленая, ничем особым не отличается от ряда других. Но ваши номера ребята, а именно так называемый стандарт 2-х местный , приводит в шок от того, что вы людей селите в откровенную подсобку, но при этом делаете возмущенный вид и дерете немалые деньги за помещение в 12 м2, в прошлом году 700 грн, в этом уже 800. Люди которые думают только о заработке а не о комфорте людей заселяя их в подобное у меня вызывают самые негативные эмоции. Если кому-то нравиться такое - вперед, это вопрос личного комфорта и уважения к себе. А мы уехали оттуда через 3 дня в Кирилловку и на косе Пересыпь за те же деньги сняли шикарный 3-х местный стандарт в 20 метрах от моря. На базу Арабески мы лично не вернемся и никому не порекомендуем.

Найкращі пансіонати курорту

Раніше Ви дивилися:
А у Михалича Стрілкове
Раніше Ви дивилися: