Готель Сиреневая

67700, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, Будакська коса
0 Додати
Останнє редагування: 10.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: 67700, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, Будакська коса

phonelogo Телефон: +38 (097) 328 21 00, +38 (097) 236 92 48
Контактна особа: Ольга Олександрівна
Кількість місць: 35
Переглядів сторінки : 1703
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель "Бузовий"

Готель Бузковий знаходиться в унікальному місці чорноморського узбережжя - самому центрі Будакської коси, де природа створила унікальний коктейль із чистого повітря морського бризу, подихів Дністровського лиману та гарячого дихання Буджацького степу. Піщана коса, на якій вона розташована, з одного боку омивається теплим морем, а з іншого - водами Будакського лиману, що славиться лікувальними грязями.
 
Тепле море, яскраве сонце та цілюще морське повітря - воістину казкове місце для відпочинку та оздоровлення. Тут і розташований наш бузковий готель, розрахований на 35 осіб.

Проживання

Гостям пропонуються на вибір 2-, 3-, 4- місні номери з усіма зручностями. Кожен номер укомплектований необхідними меблями, кабельним TV, WiFi, холодильником, кондиціонером та санвузлом (туалет та душ). Цілодобова подача гарячої та холодної води.

Харчування

На території готелю обладнано спільну кухню для самостійного приготування їжі. На кухні є необхідна посуда та техніка.

Інфраструктура:

  • мангал,
  • загальна кухня,
  • парковика (платна) за 100 м від готелю.

Як дістатися

З Одеси до смт. Затока йде маршрутка (маршрут-Одеса (ЖД або АВТО Вокзал) – Білгород-Дністровський №560,566). У смт. Затоки необхідно вийти на зупинці - "Автостанція" та продовжити шлях на маршрутці № 6 у бік б/о "Дорожник" (маршрут Білгород-Дністровський-Затока б/о "Дорожник") або таксі (водія просити зупинити біля міні-маркету "ЧОРНОМОРСЬКИЙ" "). Також з Одеси (ЖД Вокзал) до смт. Затоки можна доїхати електричкою станція "Бугаз", а далі тим самим маршрутом. У разі потреби ми із задоволенням зустрінемо Вас.

Найкращі пансіонати курорту

Раніше Ви дивилися:
Алоха Лазурне
Раніше Ви дивилися: