База відпочинку Людмила

Одеська область, Білгород-Дністровський район, Сонячний район, вул. Лазурна 87
2 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Сонячний район, вул. Лазурна 87

phonelogo Телефон: +38 (067) 415-14-19, +38 (097) 416-76-73
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 7256
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

База відпочинку "Людмила"

База відпочинку "Людмила" знаходиться у Сонячному районі курорту Затоки Одеської області. Це тиха ділянка району, віддалена від галасливого центру, омивається Чорним морем та Дністровським лиманом. З території бази вихід одразу на пляж. .

Проживання

До Ваших послуг дерев'яні екологічно чисті будиночки з номерами класу "Стандарт", а також затишні 2-, 3- та 4- місні номери з окремим входом та терасою для відпочинку.
  • Номери класу «Стандарт однокімнатний» та «Стандарт двокімнатний» - це 2-місні та 4-місні номери, які укомплектовані телевізором (супутникове ТБ), холодильником, вентилятором, тумбочками, столиком, стільцями.
  • У номері класу "Стандарт двокімнатний" є додатково тераса зі столом та стільцями. Загальні душ та туалети знаходяться в окремому приміщенні, облицьованому плиткою. Гаряча вода подається у певний годинник увечері.

Харчування

Поруч знаходиться бар, де можна замовити комплексне харчування. Також є кухня для підігріву та легкого приготування їжі.

Інфраструктура

На території є дитячий майданчик, зона відпочинку з мангалами, альтанка, які включені у вартість. Додатково Ви можете скористатися паркуванням, шезлонгами та парасольками. Поруч знаходяться цілодобовий магазин та бар, де можна замовити комплексне харчування. Поблизу є дискотека, ринок.
Незарегистрированный пользователь
Ириша (Винница) 07.06.2020

Ужас! Никогда и никому не посоветую ету базу. Испорченный отдых. Кухни для приготовления пищи, даже кофе нет. Условия совковые. На все номера один чайник, в номере нельзя. Вентилятор за отдельную плату, пользование якобы кухней за отдельную плату, охраны базы нет, случалась пропажа вещей. По телефону договорились за одну цену, по приезду она поднялась + туристический сбор.

Найкращі пансіонати курорту