Готель Joy Inn, ( Космос 519)

Одеська обл., навч. 519
0 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Одеська обл., навч. 519

phonelogo Телефон: +38 (067) 486 96 94; +38 (063) 990 27 45; +38 (050) 294 65 33
Контактна особа: Лариса
Кількість місць: 52
Переглядів сторінки : 2393
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель Joy Inn, або Космос 519

Готель Joy Inn, або Космос 519 (за адресою розміщення готелю) - це невеликий затишний готель, розташований на Затокській косі, у найвужчій її частині, прямо на березі Дністровського лиману та за 100 м від берега Чорного моря.
 
Унікальне розташування готелю Космос 519 дозволяє гостям Затоки комфортно провести відпочинок влітку і дає можливість вибрати місце відпочинку в залежності від уподобань, погодних умов і температури води.

Проживання

Капітальна, 3-поверхова будівля готелю побудована у 2016 році, з використанням сучасних технологій та з урахуванням побажань гостей. Всі номери обладнані необхідною технікою для створення комфорту відпочиваючих. Є кілька сімейних номерів в окремих двоповерхових котеджах.

Харчування

Деякі номери обладнані власними кухнями для самостійного приготування їжі.

Інфраструктура

Територія готелю упорядкована, є альтанка з видом на лиман. На території готелю розміщено піч-барбекю біля альтанки з великим круглим столом, велика тераса під навісом зі столами для відпочинку та їди.
 
Міні-готель має в своєму розпорядженні свій пірс на лимані, де гості можуть позасмагати на шезлонгах. На даху готелю облаштовано оглядовий майданчик з видом на лиман зі столиками та стільцями. Для автомобілів гостей передбачено паркування на території міні-готелю.

Проживання

Для проживання в міні-готелі "Космос 519" призначені комфортні номери різної категорії. В усіх номерах зроблено якісний ремонт, встановлені гарні меблі.
  • Номер класу "Люкс": 2-3-4-місні номери; кондиціонер; телевізор; холодильник; двоспальне ліжко; розкладний диван; шафа, тумбочки; балкон зі столиком та стільцями; санвузол (унітаз, раковина, душова кабінка).
  • Номер класу VIP: 4-місні номери; кондиціонер; телевізор; холодильник; двоспальне ліжко; розкладний м'який куточок; крісло; шафа, тумбочки; велика тераса з меблями ротанга і шезлонгами, вид на лиман; санвузол (унітаз, раковина, душова кабінка).
  • Номер у котеджі: 4-місні номери з окремим входом в окремому котеджі; кондиціонер; телевізор; холодильник; двоспальне ліжко; розкладний диван; шафа, тумбочки, комод; своя кухня, обладнана кухонною технікою, посудом, усім необхідним для приготування їжі; санвузол (унітаз, раковина, душова кабінка).

Харчування

Для самостійного приготування у міні-готелі обладнана кухня. За кожним номером закріплено свою шафку з усім необхідним посудом та кухонним приладдям. Номери в котеджі мають окрему обладнану кухню в номері.

Сервісні послуги, включені у вартість:

  • Wi-Fi інтернет;
  • альтанка з видом на лиман;
  • паркування на території;
  • барбекю;
  • шезлонги;
  • кухня для самостійного приготування
Порядок поселення та проживання:
 
Розрахунковий час: час виїзду – до 10.00, час заїзду – після 12.00.
 
При поселенні необхідно ознайомитись із правилами проживання в готелі. Після 23.00 існують обмеження на нічні заходи, пов'язані з підвищеним шумом і завдають дискомфорту іншим проживаючим в готелі.
 
Поселення у нічний час здійснюється за попередньою домовленістю. Шановні відвідувачі!
 
Ми завжди раді Вас бачити і все робимо для Вашого комфорту під час проживання та приємних спогадів після відпочинку!

Найкращі пансіонати курорту